Akcija!

Modin, 60 kapsul, stres- za zdravo višino krvnega sladkorja.

24.90

Modin – zmanjšuje stres:

  • ​Pozitivno psihično stanje,
  • Odličen za preprečevanje sladkorne bolezni,
  • Preprečuje nihanje krvnega sladkorja,
  • Velika vsebnost vitaminov B,
  • Prehransko dopolnilo,
  • Popolnoma naravni prozvod.
Kategorija:

Za zdravo višino krvnega sladkorja.

Modin vsebuje tri naravne sestavine:

Hipericin in hyperforin(flavonoidi)
Izvleček šentjanževke vsebuje več aktivnih snovi, med najpomembnejše sodita
hipericin in hyperforin. Sta najbolj učinkoviti poznani naravni snovi, ki ugodno vplivata na slabo razpoloženje.

L-triptofan
L-triptofan je pomembna aminokislina, ki je naše telo ne proizvaja samo – zaužiti jo moramo s hrano. Živila, bogata z L-triptofanom so nekatere vrste sira, listnata zelenjava in polnozrnati kruh. Pretvorba L-triptofana v telesu ustvarja serotonin.

DL-fenilalanin
DL-Fenilalanin je pozitivna esencialna aminokislina. To je snov, ki je temelj številnih živčnih prenašalcev (impulzov v živčnem sistemu), ki so pomembna za pravilno delovanje živčnega sistema. Vir fenilalanina v prehrani najdemo v mleku ali kvasu.

Možgani proizvajajo naravne kemične snovi, imenovane živčni prenašalci (mediatorji), ki prenašajo informacije od ene živčne celice v drugo. Serotonin je znan kot nevrotransmiter “dobre volje”, saj ima pomembno vlogo pri uravnavanju razpoloženja. Nizka raven serotonina lahko povzroči občutke žalosti in tesnobe.

Modinu so dodani tudi:

> NIACIN (vitamin B3) je pomemben zanormalno mentalno dejavnost. Prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in zmanjševanju utrujenosti ter izčrpanosti.

> Pantotenska kislina (vitamin B5) je bistvenega pomena pri oblikovanju pomembnih snovi za telo in možganov, kot so aminokisline in hormonov.

> Piridoksin (vitamin B6) je pomemben faktor številnih encimov, ki sodelujejo pri presnovi aminokislin in ogljikovih hidratov.

Aktivne sestavine (na 1 kapsulo):
Šentjanževka (hipericina 0,3%) 300 mg
50 mg L-triptofan
DLPA (DL-fenilalanin) 50 mg
Vitamin B3 16 mg (100% RDA *)
Vitamin B5 6 mg (100% RDA *)
Vitamin B6 2 mg (143% RDA *)
* RDA = Priporočen dnevni vnos
Sestavine kapsule: želatina. Brez glutena in laktoze.

Prehransko dopolnilo.

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula na dan, po možnosti pred ali med obrokom. Zaužijte z dovolj tekočine. Modin lahko uporabljate daljše časovno obdobje. Po 4 mesecih uporabe priporočamo 4 tedenski odmor.

Vsebina: 60 kapsul

Neto količina: 26 g

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne vsebuje glutena. Ni namenjen otrokom. Nosečnice in doječe ženske se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Hranite pri temperaturi od 5-25 C. Proizvod varujte pred direktno sončno svetlobo.

Kakovost in nadzor

Proizvod je izdelan v laboratorijih, ki so certificirani za analize in kritične kontrone točke proizvodnje (HACCP certifikat). Kjerkoli je mogoče, se uporablja 100% naravne sestavine. Aktivne snovi v prehranskem dodatku ne zasvojijo. Razvoj izdelka je bil zgrajen na osnovi najnovejših znanstvenih raziskav in kliničnih študij.

Za sladkorne bolnike:

  • Modin nudi odlično podporo sladkornim bolnikom, ki bi radi na naraven način zmanjšali simptome te bolezni in in preprečili njen nadaljni razvoj.
  • Velika ovira do urejene sladkorne bolezni je stres. Zmanjšajmo ga.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Modin, 60 kapsul, stres- za zdravo višino krvnega sladkorja.”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja