ZAČETEK

»Sedaj je konec vsega, konec sanj in celo konec življenja,« sem si mislil, ko je diabetolog rekel 

in zapisal, da imam kronično sladkorno bolezen tipa 1 (od inzulina odvisno sladkorno bolezen). Nisem mogel in želel verjeti, da bo moje življenje odvisno od vsakodnevnega »pikanja«. Kako se je lahko to zgodilo meni, ki sem iz »železa«?

»Ja, bo treba zelo paziti pri hrani, najbolje bo, da si vsak obrok stehtaš, če nočeš, da čez nekaj let izgubiš nogo, oslepiš ali da ti odpovedo drugi organi,« so mi svetovali starejši bolniki.

»Konec je zabav, nočnega življenja, športa …,« so na mojo vest vsakodnevno trkali domači. In res, dobro se spomnim, da velikokrat nisem šel nikamor od samega strahu, da ne bo kaj narobe.

Takrat se je v zvezi s sladkorno boleznijo govorilo samo o hrani kot edinem »zdravilu« in nekaj malega o »zdravem življenjskem slogu«. V glavnem: same omejitve, ne to ne ono.

Želel in verjel sem, da morajo obstajati še kakšne druga rešitve. Življenje je hotelo, da sem v roke dobil več knjig z odgovori na vprašanje, kako ozdraveti ali kako zdravo živeti s to boleznijo. Knjiga o zdravljenju vseh bolezni s presno hrano (nekuhana živila rastlinskega izvora) je bila vzrok, da sem se začel prehranjevati s takšno hrano. Zadeva je delovala zelo dobro, meritve sladkorja so pokazale vzpodbudne rezultate, le ta hrana me ni dovolj osrečevala.

Presno hrano sem opustil, ko sem prebiral članke o športnikih, ki so kljub sladkorni bolezni (na inzulinu) dosegali odlične rezultate in to na način, da so delali veliko stvari drugače, kot nas sladkorne bolnike učijo.

Njihovi nasveti so me vodili k temu, da sem začel »požirati« informacije o drugih uspešnih ljudeh, ki so kljub sladkorni bolezni – diabetesu dosegali zavidljive uspehe na svojem področju.

Te skrivnosti uspeha pri ohranjanju zdravja sladkornih bolnikov-diabetikov bomo opisali na naslednjih straneh in vam omogočili, da boste kljub bolezni lahko uresničili svoje sanje.

Z našo novo metodo boste v samo 30. dneh na enostaven način znižati krvni sladkor-glukozo za 4 enote (mmol/l) in spoznali, da lahko kljub bolezni – diabetesu uresničite svoje sanje. 

Sedaj klikni na IMAM SLADKORNO.