Spomin in koncentracija – Ginko Biloba /90 kapsul/

17,90 

 • spomin in koncentracija
 • miselne sposobnosti
 • prehransko dopolnilo

Sladkorna bolezen – diabetes. Kako pomaga izdelek?

Ginko Biloba – podpora spominu, koncentraciji in miselnim funkcijam pri sladkornih bolnikih – diabetikih.

Ginko ali dvokrpi ginkovec (Ginkgo biloba L.) spada med najstarejša drevesa. Na Zemlji raste že več kot 300 milijonov let in prvotno izvira iz Azije, kjer ga uporabljajo v prehrani že več kot 5000 let. Gre za drevo, ki mu pravijo tudi živi fosil, saj je danes njegova zgradba skoraj enaka zgradbi fosilnih ostankov te rastline. Postavlja se s pahljačastimi listi, ki so ena od njegovih posebnosti in tudi najpogosteje uporabljen del rastline v prehrani.

Ginko Biloba ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Doseže lahko starost več kot 1000 let. Zasluge temu gredo številnim snovem, ki jih vsebuje. 

 Ginko Biloba naravno učinkuje na:

   • krvni obtok, kar je povezano z delovanjem in reaktivnostjo možganov,

   • miselne sposobnosti (kognitivne funkcije),

   • spomin in koncentracijo.

Deluje tako, da naravno podpira miselne funkcije in prekrvavitev ter s tem posledično večjo možnost pomnjenja (spomin). Priporoča se predvsem pri učenju ali delu ter v starosti za podporo miselnim funkcijam.

Uporaba:

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula. Zaužijte skupaj z vodo

Sestavine: mikrokristalna celuloza (polnilo), izvleček listov ginka (Ginkgo biloba L.) 50:1, HPMC – hidroksipropil metilceluloza (rastlinska ovojnica kapsule), magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju).
Lahko vsebuje 
mleko in sojo

Vsebina: 90 kapsul

Neto količina: 22,5 g

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! 

Ni priporočljivo za noseče ali doječe ženske. Osebe, ki uživajo antitrombotike ali antikoagulante (sredstva za redčenje krvi) naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Hranite v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred svetlobo in viri toplote.

Ginko Biloba – podpora spominu, koncentraciji in miselnim funkcijam pri sladkornih bolnikih – diabetikih.

Sladkorna bolezen, Diabetes, Povišana vrednost krvnega sladkorja – glukoze. Spomin in koncentracija.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Spomin in koncentracija – Ginko Biloba /90 kapsul/”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja