Za zdrava stopala pri sladkorni bolezni – Razstrupljevalni obliži /10 kosov/

10,90 

  • zdravje stopal
  • hitro delovanje
  • popolnoma naravni

Sladkorna bolezen – diabetes. Kako pomaga izdelek?

Razstrupljevalni obliži za stopala – učinkujejo čez noč.

Stopala so zelo obremenjen del telesa, saj se v njih kopiči veliko toksinov iz telesa. V refleksni masaži stopal je vsak del telesa oz. vsak telesni organ povezan z določenim predelom stopala.

Razstrupljevalni obliži za stopala so popolnoma naravni terapevtski obliži iz naravnih izvlečkov in bambusovega kisa, ter ne vsebujejo kemičnih dodatkov in imajo visoko moč absorpcije toksinov. Bambusov kis v obližih vsebuje naravne ekstrakte, ki lahko revitalizirajo organizem.

Čeprav so namenjeni stopalom, jih lahko po potrebi uporabimo tudi na drugih delih telesa – na nogah, kolenih, bokih, ramah, komolcih, rokah in vratu.

Obliže se uporablja čez noč – v fazi počitka telesa naravne sestavine delujejo dlje časa, na prizadetih območjih pa občutimo poživljajoč učinek.

Navodilo za uporabo: Umijte in posušite stopala. Odstranite zaščitno folijo z obliža in nanj položite vrečko. Pred spanjem prilepite obliž na stopala, tako da je vrečka z naravnimi aktivnimi sestavinami v stiku z stopali. Zjutraj odstranite. Lahko se uporabijo tudi na drugih delih telesa. 

Sestavine: Bambusov kis, lesni kis, turmalin, koruzni škrob, hitin, rastlinska vlakna.

Vsebina: 10 kosov

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabite na razdraženi ali poškodovani koži ali na predelih z ekcemom. Po odprtju prozorne vrečke posamezne blazinice nemudoma uporabite. Shranjujte izven dosega otrok. Ne uporabljajte za druge namene. Izdelek ni medicinski proizvod in ne nadomešča medicinskega zdravljenja. Vzdržimo se kakršne koli povezave s trditvami o zdravljenju ali zagotovilih. V primeru bolezni se posvetujte z zdravnikom ali medicinskim osebjem. V primeru alergije na obliže odsvetujemo uporabo. Po uporabi se lahko odvrže skupaj z gospodinjskimi odpadki. Namenjeno za enkratno uporabo. Shranjevati na suhem in pri temperaturi med 5 in 25 ºC. 

Sladkorna bolezen, Diabetes, Povišana vrednost krvnega sladkorja- glukoze. Prediabetes. Zdravje stopal. Diabetična retinopatija.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Za zdrava stopala pri sladkorni bolezni – Razstrupljevalni obliži /10 kosov/”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja